Friday, 20 April 2012

Sabtu bersama kawan-kawan ku....:)


Assalamualaikum......

Sabtu lepas member kt alin n fizam ade wat kenduri doa selamat.....sepatutnya kenduri start kol 11 pagi...tp ktorang lambat sampai...12 lebih baru sampai...huhu...sori alin n fizam...ingatkan bol g on time...tp ade je keje kat umah nak disiapkan....nasib baik member2 yg lain pun baru je sampai..hehe...thanks alin n fizam for invitation....

nie geng2 kt yg dtg kenduri tu....dr kiri nisa, yati & syed rosman, hani...
sorang lg takde dlm pic nazman..
birthday GIRL...'alin'....
yg pkai bj melayu pink tu fizam....
mia renung nasi yg tak mau dimakan..badmood je kat umah alin...
hani n nazman.....
mia pinjam basikal amani...bukan main suka lg..
actually petang tu ktorg nak wat baby shower untuk hani....hehe....tp hani tak tau pun...hehe....hani ingat kt sorang je nak g umah dia...kat umah alin ktorg berlakon depan hani cam takde pape je...sementara nak tunggu yg lain sampai kt pun kelentong la hani kata nak g kedai...hehe....nasib baik hani percaya.....

dlm kul 4 camtu rasanya..ktorg pun serbu rumah hani...ktorang wat potluck....alien bawak paling byk makanan...mentang2 la husband dia tauke jual makanan...hehe....tp memang sedap pun..korang kalo nak order nasi goreng ke,mee goreng ke..bole order kat alien nie..harga murah je....

tgh tunggu nak mkn...
nie aisyah...baby yati n syed....gerammm tgk pipi dia....
azia, aisyah n nisa...
mia n raihanah...tu kuih yg hijau tu kuih bakar yg tak macam...
alien yg bwk...
kt bawak bihun..
nasi goreng,mee goreng n bihun singapore tu alien yg bwk...

yang puding colour pink tu yati bwk...memang sedap...
air ribena nisa yg bwk...
hani bertudung hitam dgn perutnye yg kecik je...
padahal dah 8 bulan tu...
semua tengah kusyok makan tp tgk la ank dara sorang tu dok menonggeng...
mijie mkn tak berenti..
 
azia n yati...

aisyah syok je tido bawah accond..
sesi buka hadiah...
alien jd wakil....
hani happy dapat hadiah...
nie la hadiah nye....nursing pillow...
bestnye mia n ayah dok kat ctu...
b4 balik amek pic....

nursing pillow tu tauke nye yati.....hehe...sape2 nak beli bole la contact yati nie...hehe...tp memang best la pillow nie...

sonok betul dapat jumpe n sembang2.....BEST!!!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...