Wednesday, 1 May 2013

Restoran Tempayan ada Playroom..


Assalamualaikum & Selamat Hari Pekerja!!!!

Yeah!!! harinie ayah cuti....ayah mandikan saya......ibu tak cuti...jap g nak teman ibu g hantar barang....bestnya..bolehlah saya jalan2 jugak...:)

iklan gigi tak gosok lg...tp putih la...

baru lps mandi...

Selalu kalo esoknya cuti, malam tu mesti kitaorg makan luar...actually kalo makan luar kitaorg mesti pening kepala...bukan pe, dok pike nak cari tempat makan yg paling strategik, yg senang kitaorg nak makan...mia seminit pun tak diam n kalo leh dia nak jalan n tak mau duduk makan elok2....Ibu ngan ayah pun makan dalam keadaan tak tenteram...paling bahaya kalo makan kedai yg kat tepi jalan n takde pintu kaca tu...

Tapi baru2 ni kami dah jumpa tempat yg sesuai....Restoran Tempayan....dekat Sungai Buloh...kalau dari mrr2 tu samapilah ke hujung naik je flyover ke kanan then nampak the store sebelah kiri korang...restoran sblh kanan korang n sblh je dgn kfc...menariknya tempat ni ada play room untuk anak2 main....ok la camtu...ibu n ayah bole makan sambil tgk mia main..macam kat umah..kan senang..makan dgn tenang n takde nak terkejar-kejar....makanan pun not bad...mmg sedap...nasi byk, lauk byk...mmg kenyang....bersih pulak tu...boleh nampak dapur n tukang masak dok masak kat dapur.....memang puas hati dgn restoran ni....memang restoran ni akan selalu jd port ktorang la..hihi...

sebelum gerak posing dulu...

mula2 malu2, takut2...ajak ayah sekali..

dah tak peduli ibu n ayah...

nak main ngan kawan jugak...

nasi goreng paprik ku

nasi goreng usa hubby
makan dgn licin....mia pun makan byk...mia kalo makan byk tu tandanya sedap la tu...sbb mia ni makan memilih orgnya...

4 comments:

  1. menariknya! memang sesuai la kalau nak bawak anak kat sini :)

    ReplyDelete
  2. betul nana..ktorg yg rasa teruja sgt bila tgk ada playroom tu...kalo yg ada ank2 kecil yg tgh aktif n lasak tu mmg sesuai bwk cnie...

    ReplyDelete
  3. Best yer main gan anak2...sgt terhibur tgk...done fllow back from umi Qi :)

    ReplyDelete
  4. hahhaa, best sampai bebudak tak mahu balik sarah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...