Tuesday, 30 April 2013

Miss my blog

Assalamualaikum....

"Miss my blog"

Lama je tak post kat blog ni...3 bulan tak update...huaaaa..lamanya... sibuk post kat blog shaklee sampai tak sempat nak jenguk cni..tambah2 lg skrg dah dok umah mengadap mia 24 jam...so mmg takde masa nak merindu2 kat mia dah...selalu kalo cite kat blog ni sbb rindu bangat sama mia...miss u all jugak..lama tak blogwalking...

Actually skang kita dah tak kerja kat ofis...kerja dr umah je sambil jaga mia....mana yg tak tau lg kita skang dah fully buat biz shaklee...korang kalo cari vitamin ke, supplement ke, roger2 la kita ye...insyaAllah kita bg service tip top...hihi..mmg dah lama berangan nak macam ni..alhamdulillah tercapai jugak hajat ku...hihi..

Nak cite panjang2 pun tak leh..cik mia ni bukan kasi sgt mengadap notebook ni...dia suro ngadap dia je..yelah dia boring takde kawan kat umah..lps tu dia suro ibu tgk je dia main tak yah wat pape..kalo draw kat kertas dia draw sorang2 je...ibu tak leh draw..ibu tgk je..adeke camtu...buat ibu cam tunggul..boring la ibu...

Kalo g playground skang bukan main lg dia ajak kawan main..kalo kawan dtg umah dia pulak bwk g bilik mainan dia..min sama2...umah ktorg pulak kalo org lalu lalang mmg dgr..kalo anak jiran lalu bukan main sonok lg dia ajak bukak pintu...dulu dia lah paling garang dgn kawan2...skang ngadap ibu tau lah betapa boring nya kan....sbb tulah ayah mia selalu je bwk kitaorg jalan2 n makan kat luar..dia tau ktorg boring dok umah...hihi...

ok lah..insyaAllah ada masa kita update lg k...:)

korang support la biz shaklee kt ye...
blog shaklee kita...www.ladysara84.blogspot.com
fanpage kita www.facebook.com/Healthywithsarah



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...