Tuesday, 17 April 2012

Lost World of Tambun 2nd day

Assalamualaikum....Jom sambung cite holiday kat lost world of Tambun....memang best gila dapat tido dgn tenang...tak yah pike nak bagun bersiap g keje...hehe....macam biasala..mia tak kira cuti ke tak cuti ke mesti bangun subuh2...huhu....dlm kol 7.30 camtu ktorg g breakfast....tempat breakfast lak dekat kawasan theme park..so kene jalan la ckt...



 

water park tu bukak kol 11pg...ticket untuk dewasa sorang 45..kanak2 bwh 90cm free...so mia masuk free...korang kalo nak murah beli kat online....so sementara nak tunggu tu ayah sempat g tido...mia pun tido gak...ibu je tak tido....huhu....ktorg g dlm kul 12 lebih camtu....ktorang just main air kat tmpt kanak2 atau kids explorabay n jungle wave pool..ade g yg best2... tp tak g sbb ade mia..hehe...

pas tu berendam kat hot springs..ade khas utk baby yg sebelah atas...tak panas sgt..kalo yg sebelah bawah memang panas ooo....patutnya ktorg dapat ticket free hot springs..tp malam la...tp mmg tak kesempatan...malam je dah tak larat...tambah g mia dah tido... lps mand bwk mia g zoo lak....

sementara nak tgu kul 12...mia main masak2 dulu..hehe...
mia tak sabar nak main air.....
mai first time pijak pasir...
happy dapat main air...
mia dlm pelampung...
ayah ajar swimming..




 






lepas tu ktorg g tukar bj mia..menyusu n terus tido....b4 balik kt n mijie mkn dulu takut nant lapar...yelah baru lepas main air kan...kt n mijie mandi kat bilik je..lg selesa...mia lak tido nyenyak sgt sampai kene kejut bagun mandi...tu pun cam ngantuk2 lg....malam tu konon2 nak mkn kat luar...cbuk2 cari tempat mkn mia n kt tertido dlm kete..penat sgt...last2 mijie decide mkn bungkus kat bilik je....

mia kaco ayah sembahyang....
bgun pagi terus je main.....
kul 12 ktorg checkout....nak tau ktorg g mana lepas tu..tunggu next entry eh...hehe...memang tak best sbb g time hujan..hua2...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...