Wednesday, 28 December 2011

Alvin & Chipmunk 3

Assalamualaikum semua.....apa kabar....hope cht2 belaka....lama betul kt cuti..start dari hari rabu sampai hari isnin..rabu sampai jumaat mc sbb sakit mata....huhu...

korang cuti g mana.....kt tak g mana pun...dok dlm kl je..insayaAllah cuti trahun baru nie g port dickson...member sekolah mijie ade wat bbq..

hari sabtu lepas g kenduri kawin member mijie, kodeng namanye..mesti pelik kan nama nie..nie nick name kat sekolah...nama sebenar sedap sebenarnya...tp lupa la pulak...hehe...petang tu g jalan2 kat giant kota damansara...

lambat sgt tgu ibu ngan ayah siap sampai tetido anak ibu...
nie la pengantin nye...
jln2 kat giant mia dah tuko baju..baju kotor sbb mkn buah...
 hari ahad pulak nak tau ktorang g mana...setelah sekian lama akhirnya dapat jgk g...

ktorg g tgk wayang.......hehe...:)

dgn mia sekali ktorang angkut...takkan nak tinggalkan kat umah sorang2 lak...actualy ktorang memang dah lama gile tak tgk wayang..sejak pregnant sampai la hari ahad tu...time pregnant tak  g coz cian kat mia dalam perut dengar bunyi kuat2 kat wayang....budget skang dah bole bwk mia coz mia cam dah besar je..hehe...

so utk kesesuaian mia ktorg tgk cite Alvin & Chipmunks 3...kang tgk cite lain takut mia boring lak....tak pasal2 mengamuk dlm tu..nasib baik ade seat belakang sekali...tu pun mmg tinggal 2 je...hehe...

mula2 ms masuk tu ok lg...agak tekejut gak la tgk screen besar gedabak...pastu sound bukan main kuat lg...tercengang mia..lama gak la dia diam...pelik  n teruja...bila ade cam aksi je..mia dok peluk2....time part2 slow mia dah mula boring..kejap nak dok kat ibu jap nak g kat ayah..pastu menjerit la...nasib baik dalam tu mmg bising dgn suara budak lain gak...hehe...so takde la malu sgt..yg paling ditakuti tp mia tak wat...mia tak  nangis pun...takde la sampai kene kuar wayang...bole control lg...hehe...baik anak ibu...next time bole tgk wayang g e....











2 comments:

  1. wah, mia dh tgk wayang...aleesya blom lg...ughu

    ReplyDelete
  2. @Nurul Ilyani dah...ibu ngan ayah nye dah tak tahan nk tgk wayang..hehe...aleesya cepat tgk cite chipmunk...best tau!!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...