Tuesday, 1 November 2011

mia dah pandai merajuk.....huhu....

salam kawan2 sume!!!!!


weekend lepas takde wat pe pun. ari sabtu dok umah..saje nak rest2.....dah lama x rest2 kat umah...ari ahad baru la ktorg lunch kat luar....ala makan kat McD je...pas makan g Putrajaya....ingat nak bwk mia jalan2 kat sana...tp ujan la pulak...so ktorg decide g alamanda je la...tak beli ape pun..usha2 je dulu....pastu bwk mia main kan play gym...

berballik pada tajuk n3 kt...mia skang dah pandai merajuk!!!!!!!!

aritu time nak balik dari alamanda mia tak nak masuk kete..,..bile kete dah jalan mengamuk nak kuar la pulak..anak ibu nie mane leh kuar kete tgh jalan...pas lunch kat McD pun camtu gak...tak mau masuk kete...aduh..pening ibu time tu...

ade lg satu cite...ari jumaat lepas pas ofis hour bwk la mia g tasik titiwangsa...tp tak sampai 10 minit stay  ujan pun turun...terpaksa la balik...mia marah sgt2...tak mau masuk kete...merajuk sampai kat umah...kebetulan lak time balik tu ayah yg masukkn dalam kete...tu yg merajukk ngan ayah...tak mau ayah dukung...selalu ayah ngan ibu mandikan n pkaikn mia bj sama2...terpaksa la ibu yg wat sorang2...dah lama2 ckt baru la nak senyum ngan ayah...

dulu2 tak kisah pun...janji ade ibu ngan ayah...mia suka la....tu la anak ibu skang dah semakin manja......kadang2 menguji kesabaran gak..huhu....selalu gak mia kene bebel ngan ibu......

kat Tasik Titiwangsa


kat playgym McD...



sampai je kat alamanda mia trus je nak naik kete nie....


kat playgym



abang2 kat belakang tu ikut mia merangkak gak...








4 comments:

  1. :) SEMAKIN HARI SEMAKIN SYANG.

    SEMAKIN HARI ADA SAHAJA PERANGAI BARU SI MANJA.

    ReplyDelete
  2. elin:haah...lps dah wat perangai tu...bila si manja tersenyum tu yg wat makin sayang tu....:)

    ReplyDelete
  3. bgus la tu... tu salah satu tanda tumbesaran die, die dh boleh bfikir... comel je gelagat mia ni.. dh lame xjumpe mia...

    ReplyDelete
  4. Hehe....btul tu yati.....nant baby shower ko leh jumpe mia:-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...