Monday, 31 October 2011

1st session 11oz

Salam semua....hope hari nie sume cht2 n ceria....:)

hari nie kt sangat happy!!!!!!!!!

saje nak share dengan korang...esp pade ibu2 yg breastfeed(bf) n bakal2 ibu...
ari nie production susu kt bertambah lg...untuk 1st session kt dapat 110z.....alhamdulillah...:)
selalunya 1st session dapat paling byk 8oz...macam tak caye je...hehe... tapi mmg realiti....
ini bukan cobaan....ini betul2!!!!!tak caye tgk la pic bwh nie...



nak tau apa rahsianya...????

kt makan product Shaklee.....

Set B + Energizing Soy Protein (ESP)....

Set B nie ade Vitalea, B Complex, Vitamin C dan Alfalfa....boleh tgk n3 sini gak...

 kt amalkan start rabu lepas...sebelum nie just makan ESP je...

korang tak nak try ke..... kalo berminat boleh la contact kt k....harga boleh tgk kat sini...

kalo korang tak cukup budget...kt boleh offer harga murah....bole order Euphoria Trial Pack...kalo nak senarai penuh Euphoria Trial Pack dan senarai harga sekali, korang just email to ladysara84@yahoo.com...letak tajuk email : Euphoria Trial Packs.....

nie pic mia tengahari semalam...dah pandai g kat tingkap lak dok usha pokok ....pastu korek cat sampai terkopek...

2 comments:

  1. elin nyer prod semakin hari semakin drop.. ;(

    sebb culas mkn alfalfa,,

    uwaaaaa.. arini 3 kali pump jer dpt 11oz jer!! selalu dpt 15 atau 18oz.

    ReplyDelete
  2. elin:huhu....yeke elin....takpe2...jgn stress2 sgt tau...
    insyaAllah esok prod up balik...minum air byk2 k..:)
    caiyok2...elin boleh!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...