Friday, 28 October 2011

congratulation adik.......

congratulation to my little brother!!!!!!!

alhamdulillah...akhirnye adik berjaya dapat segulung ijazah....i'm so proud with u adik....
maka dgn rasminye ke tiga2 anak mak nie sume dah pun bekerja & no more yg study lg unless kalo nak sambung master la kan..hehe...teringin gak sebenarnya..tp nanti la..tunggu mia 2 tahun baru bole....insyaAllah kalo ade rezeki lebih...

so sabtu lepas kami semua bekumpul  kat UTeM nak meraikan kejayaan adik kami yg sorang nie..yg manjanya lebih no....hehe.....

 Kad masuk ada 3...tp ktorg masuk ber-4...hehe...tak aci kan..

 nama adik kt yg no.27 tu...Mohd iskandar Bin Mohmad Nor

 2 orang kakak yg cbuk berposing...

 mak excited pegang bunga nak bg kat anakteruna yg sorang tu...

pas turn adik...ktorg trus kuar..hehe...trus df mia...best gak duk bersila kat bawah camnie...

 mia tgk camera la!!!bukan tgk pooh...

 mmg anak mak..kuar2 je cr mak dulu...

 dengan abah lak...

kami bertiga...



 
pukcu ngan girfriends2...


 perasan tak mia wat pa tu..cbuk jaga ibu...



mia tak senang duduk dalam stroller kakak tascha

adik dgn kwn2...


2 comments:

  1. wah tahniah ler pd adik awk....dh konvo.
    lepas nih nak tunggu carik keje pulak kan..

    semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. elin:tq elin....hehe...adik kt dah start keje pas abis exam aritu...dia dah x sabo nak keje..huhu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...