Wednesday, 19 March 2014

Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas BLOG

Assalamualaikum...

Kita sambung lagi cerita aktiviti di hujung minggu...

2 harinie memang aktiviti penuh dengan mencari ilmu...Alhamdulillah...rasa bertuah sbb terpilih....terpilih menjadi sebahagian drpd mereka yg mendapat ilmu...

Hari ahad yg lepas, KELAS BLOG telah diadakan di Shah Alam, dianjurkan oleh mama Butterfly...tq Nurul sudi pelawa kami...mama Butterfly mmg dah melekat kat Nurul nie..Korang bolehlah ke blog Nurul di sini ye...tajuk kelas "BRANDING BLOG"...macam best je kan tajuk...tapi memang best pun..

Cikgu blog pd hari tersebut ialah pasangan suami isteri FAIZ dan AINUL MUSTAFA....Mesti terkejutkan bila baca tajuk tu...hihi...Saje je nak bagi gempakkan...Actually masa mula2 dulu jumpa FAIZ..rambutya macam HAFIZ AF tu...diorang berdua nie memang kaki blog lah...hihi...terror bab2 blog nie...rajin sharing tentang blog bila jumpa kami...

Myb ada antara korang yang kenal AINUL MUSTAFA nie...dah lama jugak AINUL dalam dunia blog nie...kira blogger yg famous jugaklah...kalau tak takkanlah sampai masuk tv kan...diorang pernah dijemput oleh stesen TV untuk rancangan SEMANIS KURMA...Kalau korang nak tgk bolehlah ke blog AINUL di sini dan kalau nak tengok blog FAIZ yg banyak konterversi tu boleh lah tengok kat sini ye..

Banyak betul ilmu tentang blog yg dikongsikan oleh pasangan suami isteri nie..kami terlalu leka n seronok meng"explore" tentang blog nie sampai tak nak balik...rasa cam tak cukup masa...rasa macam banyak benda lg tentang blog nie yg kami nak tahu dari pakar blog kami nie.....so pasnie haruslah buat lagi kelas blog nie...tq so much korang sbb sudi share...sharing free pulak tu..takde bayaran langsung...cuma bayar RM10 je...lepas tu Nurul siap belanja lunch lg...Ya Allah murah rezeki...Semoga murah rezeki korang :)

Pengaruh dari FAIZ, BLOG SHAKLEE kita dah berubah wajah...hihi..nanti korang tengoklah kat sini ye...Kalo nak comment pun boleh...lagi best kalo tengok guna mobile mood...sangat teratur guna tamplete nie...Kalo korang nak jugak jom jadi ahli dulu..hiihi..nak jadi ahli boleh tengok kat cnie...

Berbaloi bawak mia keluar rumah pagi2...dengan tak mandinya...tp kami dah tau kat kelas ada toilet..so mandi kat kelas je lah...mia siap sambung tido kat kelas...nasib ada ruang kosong kat sebelah kelas tu..lama mia tido...korang kalo nak buat kelas ke apa, kt suggest tempat nie..memang selesa..ada air cond...ada wifi..kalo nak buat kelas hands on sesuai sangat...tempat makan pun ada berdekatan kelas...tp kelas nie korang kene exercise ckt sbb tingkat 3 :)

Lupa nak bgtau, my hubby pun dah ada blog tau...hihi..sejak g kelas nie, nampak dah dia semangat nak update blog...chaiyok..chaiyok abg!!!korang pun support lah my hubby ye...boleh tgk blog dia kat sini..

Korang tengok je lah pic kat bawah nie ye... bye n tq sudi singgah..next time jengguk lg rumah kita nie ye..nantikan sambungan cerita aktiviti kami selepsa kelas pulak :)

Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
Kelas baru nak mula..
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
MY HUSBAND kat belakang je tu...
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
Kemabar HAFIZ AF@FAIZ
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
Kusyuk dengar...sebelah kiri tu KAK MIAH dtg jauh dr MELAKA, yang kiri ti MUNA dr GOMBAK
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
Ne lah MAMA BUTTERFLY@NURUL
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
Sambil dukung anak sambil belajar...KAGUMKAN...
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
KELAS kami memang riuh dengan anak2
Kembar HAFIZ AF jadi cikgu Kelas Blog
AINUL MUSTAFA tengha pregnant tu tapi bertenaga sungguh...

1 comment:

  1. Suka sangat baca blog awk :) Baru-baru ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blospot.com :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...