Tuesday, 25 March 2014

Buat Pasport di UTC Sentul

Assalamualaikum..

Semalam kami pusing Selangor KL...Konon2 nak buat passport kat Putrajaya...Sekali rupa2nya tutup sbb Putrajaya nak pindah Office..Then kami try pulak g kajang..Angka giliran habis..last2 terpaksalah kami ke Sentul....Alhamdulillah nasib baik nombor giliran belum habis lagi...tapi nombornya lagi 100 lagi...kami tunggu untuk ambil gambar 4 jam...kalo korang nak buat passsport kat UTC Sentul tak perlu bawa gambar..kat ctu boleh ambil pic terus..free je korang...rugi je ambik gambar awal2..sementara menunggu tu mia dah mengamuk2 kepenatan, boring..pastu nak ambil passport 2 jam tunggu..so total kami di sana 6 jam...sampai mijie terpaksa EL haritu..konon2 nak masuk ofis tengahari tp tak sempat...redha je lah..nak wat camne kan...

Letih betul menunggu...patutlah ramai bebeno..rupa2nya sbb minggu nie cuti sekolah....so korang kalo nak buat passport jgn dtg time cuti sekolah...lagi2 kalau ada anak kecil..cian kat diorang kepenatan...Disebabkan tu mijie terus buat 5 tahun untuk mia..Next time mia tak yah dah ikut if nak kene renew passport..lg satu jgn datang weekend..sama je ramainya...

Tapi apa pun rasa berbaloi jugak menunggu sebab akhirnya siap jugak passport kami bertiga....Yeah!!!!Bulan depan dah boleh g Jakarta...Trip bersama group Supermoms ke Shaklee Jakarta...tak sabar nak g :)

Warga2 Indonesia nak tahu lebih lanjut tentang produk Shaklee or berminat nak mulakan biz Shaklee boleh lah ke Shaklee Jakarta ye...kami akan gerak dr Malaysia pada 14 April  dan balik pada 17 April....if anything inquiry boleh wassap saya 017 2023543 or pm je saya kat fb saya Siti Sarah Mohamad Nor...

Lepas je ambil gambar terus keluar makan ice cream
Passport Mia dah siap..nampak gigi :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...