Thursday, 22 March 2012

mini stroller mia

Assalamualaikum.......

ari nie kat TASKA mia ada wat party birthday untuk birthday bulan feb & march.....so mia pun termasuk sekali lah...ktorang ingat nak bg goodies bag kat TASKA...tp tak dapat la pulak..ada masalah teknikal ckt...cupcake take siap g...huhu...takpe la..lps cupcake siap nanti baru bg...cuma lambat ckt je la...hehe...

so ari selasa lepas ktorg search la mana2 tempat yg ada goodies bag....lastly ayah mia jumpe 1 blog nie...dia beli barang utk birthday party kat 'party heaven'.....location kat taman melawati..betul2 depan pasar malam...ktorg budget murah2 je utk goodies bag...so kt grab yg paling simple sekali...mcm bag plastic je tp ada corak bulat2 hitam putih....20 keping RM3.50....kt amek 80 keping tak sampai RM20 pun....murahkan!!!!!yg cantik2 pun ada...10 keping RM6.50 tak silap....

b4 balik tu ktorg singgah pasar malam kat depan kedai tu....terjumpa pulak mini stroller nie....mia nampak je terus melompat2....tak mau lepas dah...abis satu pasar malam dia sorong stroller nie....

tolak stroller sampai terjongkit
tak mau lepas...nasib baik ringan..dukung sekali ngan stroller
muka risau..takut stroller kene amek...
dalam kete pun pegang lg stroller....
suka wat hidung camtu skang...
dah jalan kat pasar malam...ktorg cr tempat makan pulak..tak tau nak mkn kat mana...last2 mkn kat McD....
1st time beli happy meal....
baru abis mkn kentang goreng...
makan lg...
mkn sambil tgk org main...
dah abis mkn baru bole pegang sponge bob
ayah posing....
kami bertiga...
ayah kiss mia...
time nak balik umah lak...stroller tu kt bwk sorok2..tak kasi mia nampak..kalo tak mest dia nak...sampai umah baru la letak kat ujung....nie la reaksi mia bila nampak stroller...

muka happy.....
trus sorong...
bwk jalan2...
bwk ke dapur lak...
patah balik ke depan...
amek stroge bottle letak dlm stroller...




cian kat mia....umah kecik je...takde ruang nak jalan2...g depan pastu g dapur pastu depan balik pastu dapur balik...tu je la kerjanya hari2....huhu...

nanti ibu ngan ayah dah kaya kt beli umah besar eh...mia bole belari satu umah....:P

2 comments:

  1. masa fiza p warehouse my dear sale fiza pun ada nmpk mini stroller..Nak beli tak sesuai lak utk aqif sbb sume warna pink!!! tp utk mia sesuai la sgt...

    ReplyDelete
  2. Fiza, btul la..mana de warna lain...pink je ade...apesal la diorang tak wat warna lsin ek....hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...