Friday, 10 February 2012

Weeding di Putrajaya & Balik Kampung

Assalamualaikum n salam jumaat.....

hari sabtu lepas g wedding wani kat putrajaya...member satu uitm shah alam ....cantik btul pengantin...pelamin pun cantik....tp tak snap pulak pic...ingat nak amek gambar ngan pengantin kat pelamin tp dah lambat lak...pengantin dah kuar dari dewan....huhu..suka tgk slide show diorang..asspecially  pre wedding pic  kat UiTM tu...husband wani pun student UiTM gak dulu...

teringat lak time kt n mijie jumpe dulu...ktorg couple masa kat UiTM Shah Alam gak...hehe...tu pun dah dekat tahun akhir...alhamdulillah berkekalan sampai sekarang...anniversry kami pun dah nak dkat dah....13 Feb nie ckup 2 tahun usia perkahwinan kami.....n 14 Feb nie mia genap 1 tahun...tak sabar nak tgu next week...hehe...


 
 
 

lepas je g weeding kami satu family pulak wat photoshoot outdoor sendiri2..hehe....





cuti kali nie ktorg balik kampung penang....petang sabtu tu jgk kami trus balik kg kat penang.....nie la aktiviti mia di penang.....round satu umah...macam2 nak explore....









4 comments:

  1. wani pn ade jemput kte gk...tp x g coz blk kedah...huhu

    ReplyDelete
  2. yanie:
    yelah dulu wani jkr putrajaya kan..tu yg kenal yanie ye....ala...kalo yanie g bole jumpe aleesya...huhu...besday party aleesya tak dpt g coz ade kenduri tahlil n doa selamat kat kg....:(

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pengantin..
    wahh miaa..sonok dia

    ReplyDelete
  4. Bab jalan mmg mia la yg paling sonok...:-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...