Monday, 13 February 2012

Happy Anniversary Abang!!!!!

Assalamualaikum & welcome to work...hehe..hari nie mood baik...mood kene baik coz today is my special day....my 2nd wedding anniversary.....jap je dah 2 tahun dah rupanye..alhamdulillah...semoga Allah panjangkan sampai ke pintu syurga n semoga kami dapat tempuhi segala rintangan bersama....amin......

teringat pulak...tahun lepas kami sambut 1st anniversary kat hospital...mia pandai pilih tarikh...pagi2 dah bg signal...sweet kan.....:)

tahun nie pun takde planning ape2....hehe....nak makan kat luar tp syg la pulak....semalam dah beli macam2 utk barang dapur n sayur2 sume....so mkn kat umah lebih afdhal...jimat belanja....candle light dinner kat umah je la...tp bole ke buat..kang cfirm cik mia kt pun nak join gak....hehe..takpe la...wat ala kadar je....yg penting kami sama2 happy....:)

hadiah????tahun lepas tak yah nak pening2 pike nak bg present pe...Allah bg present paling best....alhamdulillah mia lahir sehari lepas tu...tahun nie pun same gak..hem mmg tak ready pape pun....bg kt pulak..tak dpt hadiah pun takpe....dpt suami yg baik, ambil berat n dah pandai jaga hati kt pun dah ckup...tu hadiah paling besar sekali...:)

tp kt byk gak wat salah...huhu..membebel la, marah la apela..byk g la kesalahan...byk nye dosa sy kat suami..huhu..sori la...kt tak dapat nak jd isteri mithali....:(

tp insyaAllah mulai hari nie kt berazam jd isteri mithali.....hehe:P....hope boleh....yakin boleh!!!!!

Akhir kata dari kt.....Abangggggg...Happy Annivesary!!!! Love u so much!!!!!

Happy Family.....Mia penyeri dan pelengkap hidup kami......:)



4 comments:

  1. Happy 2nd anny sarah and mijie.semoga terus kekal bahagia..aminnn

    ReplyDelete
  2. happy 2nd anniversary to sarah n mijie..smga kekal bahagia..da bole tmbh n kembangkn family ni..hihi

    ReplyDelete
  3. thanks ayu....bab tambah tu insyaAllah..nak capai impian utk bf mia sampai 2 tahun dulu...pastu bole bg adik kat mia...hehe...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...