Wednesday, 21 September 2011

Balik Raya kat Penang

Assalamualaikum semua...apa khabar...dah lama tak tgk blog...:(

kt balik beraya kat penang last week.....walaupun raya dah hampir nak basi...hehe..tapi stil dalam bulan raya kn...pastu tambah cuti 2 hari...isnin n selasa...arinie baru start keje...

mia sonok sangat balik kampung kali nie...dapat jumpe cousin2...mia paling suke faezah coz faezah rajin dukung mia..bawak jalan2 n layan mia....hehe...xde la nangis cam aritu...

 mia berposing ngan faezah...muka cam same la pulak...

 mia ngan afiya...cam dah same besar je...afiya baru 3 bulan...

 nie time g jalan2 kat jusco.....ayah ngan mia berposing time ibu try bj kat fitting room..

 mia cbuk kaco kakak jan main latop...nie pun cousin mia gak..

ari ahad tu ayah mia bawak g perlis jumpe member baik dia...razip,syafiq n miran....tiap2 kali raya mesti jumpe..tapi kali  nie jumpe lambat ckt coz 1st time x beraya kat penang...

sampai2 je g umah razip dulu...mak razip wat beehun...sedap sgt....ktorang tambah bape kali entah...mmg muka x malu kn...nasib baik mak razip sporting je..dulu masa zaman mijie bujang2 mijie selalu lepak kat umah razip..baju ke ape ke sume basuh kat sane...dah wat cam umah sendiri pulak..huhu...

pastu ktorang g kuala perlis makan sotong goreng tepung, cucur udang n kerang...ayah mia nak bwk makan cucur ketam sebenarnye...tapi xde la pulak...so makan je la ape yang ade....tapi kerang kat ctu besar2 la...pelik la pulak..

syafiq x dapat join same coz kene g function...so ktorang jumpe sekejap je kat umah syafiq...tapi sempat la jugak tumpang mandikn mia...hehe....

ktorg balik dalam kul 9 camtu kot..tak ingat la pulak...

ondaway nak g perlis...mia dok main dalam kete...

 mia n kak siti(adik razip)

 mia with uncle razip...

 kami sekeluarga kat kuala perlis

 mia cbuk nak minum pkai straw....

 mia with uncle miran
kami sekeluaraga..time nie mia dah tukar baju...comot sgt..
 tangkap gambo ngan kuda padi...

mia sonok la beraya kat perlis..dapat duit raya byk.....murah rezeki mia...next month nak bukak Amanah Saham Didik untuk Mia...sume duit raya mia nak simpan kat ctu...

ari isnin ktorang gerak balik kl....mak mertua kt pun ikut sekali...malam tu tido kat umah abg nan, abg ipar kt kat Rawang...malam tadi baru balik umah kat Segambut.....nak bwk mak balik umah tp cian pulak kat mak sbb kat umah xde sape2....kalo dok kat Rawang ade kak minah, akak ipar kt...kak minah mmg fully housewife...bole la teman kn mak..sabtu nie bwk mak tido segambut lak k...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...