Monday, 12 October 2015

Keluarga Baru Kami

Assalamualaikum kawan2 semua...

Maaf sangat2 sebab dah lama tak update blog...entahlah mood mmg ke laut...dengan haritu mabuk pregnant teruk...tu yg susahnya nak ngadap laptop..hai lah alasan kan 
Nie mood cam datang balik..sebab tgk my hubby skang dah rajin update blog dia 
Bersemangat betul dia skang..korang kalo rajin bole skodeng blog dia www.miaqaisara.com ...malam nie agak free lah jugak..anak2 dah tido..husband pulak g out station..dapatlah nak ngadap hp nie dgn rasa tenang..hihi..

Actually entry kali nie nak perkenalkan family baru kami...Alhamdulillah pada 29 Mei 2015 jam 2pg kita selamat melahirkan baby boy...mia dah ada adik dah skang...nama adik mia, Ahmad Khalif...Khalif dah 4 bulan lebih dah..dah beso baru nak intoduce kan..hihi...better let then never...hahah...

Apa pun syukur sangat2...walaupun masa pregnant aritu mcm2 dugaan..tp akhirnya khalif lahir dengan selamat dan sempurna..semoga anak ibu jd anak yg soleh...anak yg baik macam kakak mia k ...

Kakak mmg suka sangat kehadiran adik nie..mmg dah lama dia nak kawan kan..sekali dpt mmg sonok lah dia ...

Korang layan je lah pic2 nie k..khalif nie memang murah dengan senyuman...pic sume byk dia senyum...saje dia nak tunjuk 2 lesung pipit dia tu..kih kih...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...