Tuesday, 20 October 2015

Aktiviti Cuti Maal Hijrah

Assalamualaikum dan Salam Maal Hijrah..

Alhamdulillah habis satu buku..bukak buku baru....semoga tahun nie kita diberi kekuatan untuk kumpul lebih banyak pahala lagi..insyaAllah :)

Apa aktiviti korang? 

Semalam walaupun cuti..tapi subuh2 kami suami isteri dah bangun..sarapan pagi kami heavy..nasi putih  + daging masak kunyit ...lunch pun kami makan nie..haha..nampak sangat malsa nak masak benda lain dah..resepi dr kakak ipar nie..tp kami upgrade ckt tambah kacang panjang  & kentang..memg sodapp...


Sambil2 tu kami dok practise2 snap picture cantik guna hp..baru lepas berguru dengan abg munz weekend lepas..mmg syokk..cantik woo gambo..padahal guna smartphone je..tu picture makanan tu edit guna smartphone je tu..nampak menyerlerakan makanan tu kan..jangan terliur sudah ye :)


2 picture nie nampak bestkan..nie snap masa kat class tu..yg nie guna lampu special yang selalu korang nampak kat studio tu...Khalif pun jadi prop gak...hihi..haruslahkan..baby shaklee tu...memang patut jadi model shaklee..hihi...diam pulak tu time org sibuk snap picture dia...yang bawah nie snap kat rumah..so kualitinya ada kurang sikit tapi still nampak cantik dari sebelum edit...bolehlah baru2 nak belajarkan...apa pun memang berterima kasih sangat pada abg munz sbb ajar kami...makin sonoklah nak sharing tentang kebaikan shaklee pada kengkawan..lagi best bila picture yg kita share tu hasil dari kerja kita sendiri dan cantik :)

 
Petang2 ckt bwak kakak mia n khalif jalan2 kat Giant Kota Damansara...macam biasa mia mesti nak g playground kat ctu..hambik..2 jam kat ctu..adik khalif sempat tertido..kali nie tak pakai baby wearing sbb kakak dah bg greenlight bole guna stroller dia...siap tolong tolakkan stroller..hihi...

Tu je lah aktiviti kami...aktiviti santai-santai...semoga berjumpa di entry yg baru :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...